събота, 10 октомври 2009 г.

Астрология за всеки


Родена преди хиляди години във Вавилон, Астрологията до Средновековието е наричана "майка на науките". Тя съпътства човека до ден днешен. Няма световно събитие, което да не се е случило и без нейната намеса. Астролозите са били най-приближените хора на императори и крале, те са ги съветвали и са насочвали тяхната воля по посоката на звездите. Звездите ни дават избора, от който имаме нужда, те показват, но не заповядват.

Ако се интересувате от своя дневен хороскоп, китайски хороскоп и знаци, определяне пола на бебето по китайския календар, изчисляване на АСЦЕНДЕНТА, вашата зодия по келтския зодиак, щастливите числа в нумерологията, то посетете най-добрия сайт за тях ASTROHOROSCOPES.

Съвети от професионален астролог, записване за курсове по рождена и предсказвателна астрология, съставяне и тълкуване на личен хороскоп, определяне на съвместимост между партньорите, кармична обвързаност, астромедицинска диагностика и астрологични прогнози може да получите на ASTROGALAXY.

За онези от вас, които се занимават професионално с Астрология и търсят повече информация, материали, статии, книги, софтуер и полезни линкове към астрологични сайтове и форуми в Интернет, могат да ползват единствената специализирана астротърсачка ASTROOGLE. В нея може да намерите безплатни за сваляне книги по Астрология, Нумерология, Религия, Окултизъм, Философия, Митология, Астрономия... и много, много други, както и линкове към най-интересните сайтове по Астрология в Интернет, които са събрани в отделна АСТРОЛИНК директория.

 

Хороскопи

Най-посещаваният сайт за Хороскопи в Бг - Хороскопи.net