сряда, 23 юни 2010 г.

Да научим астрология!

По време на астрологична консултация много хора са стояли с широко отворени очи и удивление, как е възможно от "едно кръгче", визирайки начертания хороскоп, да се извлече толкова многи и толкова детайлна информация за човек, който не познаваш?

Астрологията дава много кратък път към описанието на човека, качествата му, тенденциите във всяка сфера на живота му, събитията, които го очакват и дава чудесни ориентири за целия му поведенчески модел на базата на който може да се съставят точни, подробни и полезни прогнози и тълкувания.
Около личността на астролозите векове наред витаят митове, а самите тях често са били олицетворение на съдбата, като четци на нейния код.

Астрологът е именно четец. Човек, който може да интерпретира знаците в рождената карта и да предскаже бъдещето. В това обаче няма нищо свръхестествено, нито магично, нито божествено.

Астрологията е наука, която почива на хилядолетно събирани знания за влиянието на звездите върху човека. Още от самото си раждане в древен Вавилон, през Египет, Древна Гърция, Средновековна Европа, та чак до наши дни, Астрологията е търояла непрекъснато развитие, за да стигне до нас вече и научно потвърдена благодарение на труда на френския психолог и математик Мишел Гоклен, както и от проучванията на Карл Густав Юнг.

Разбира се, не всеки, който учи математика в началното училище става Айнщайн, но това не е нужно на никой. Така и изучаването на Астрология е достъпно и лесно, като може да се научин сигурно и уверено да си служим с нея за решаването на лични проблеми, както и тези на наши приятели и близки без да се допитваме до Астролог.

Изучаването на Астрологията на това ниво вече е напълно възможно и достъпно, при това на български език. В света има много хубави, полезни и добре написани курсове по астрология, но заради тяхната висока цена, а и не на последно място езиковата бариера, те са недостъпни на хилядите любители на тази наука и желаещи да я изучават.

Друга пречка е и липсата на сериозни книги издадени на български по темата. Тези, които са на пазара, по-скоро могат да бъдат използвани за справка и обща култура, но не и за научаване на Астрология, още по-малко за нейното практикуване.

Ако търсите начин да подобрите познанията си по Астрология, ако искате да приложите на практика вече прочетеното и научено от книги, статии, форуми и материали от интернет, то това може най-добре да направите с Курса по Астрология воден от астроцентър Астро Галакси. За повече подробности, програмата на курса, начин на записване, предимства и времетраене, може да прочетете подробно на страницата на Курса по Рождена Астрология.
 

Хороскопи

Най-посещаваният сайт за Хороскопи в Бг - Хороскопи.net